Werklampen voor vrachtauto of vrachtwagen? | MUDLIGHT

Wij hebben een heel groot assortiment breedstralers zodat wij voor iedere situatie de juiste lamp aan u kunnen aanbieden.

Onze A-kwaliteit LED werklampen worden veel gebruikt op:
Vrachtauto's, vrachtwagens, aanhangwagens, trailers, opleggers, diepladers, semi-diepladers en bijvoorbeeld containerchassis.


Veel bestuurders van vrachtwagens kunnen niet meer zonder led werklampen. Led werklampen maken het werk op een truck of trekker namelijk een stuk aangenamer. Bovendien kun je met led werklampen prima werken in het donker. Zo gaat laden en lossen met led werklampen 's avonds net zo gemakkelijk als overdag.

Led werklampen maken het werk op een truck of trekker een stuk prettiger. Waarschuw uw medeweggebruikers voor de aanwezigheid van uw combinatie tijdens het laden of lossen op de openbare weg. Met led werklampen bent u duidelijk zichtbaar. Zorg ervoor dat anderen weten dat u met uw oplegger achteruitrijdt. Goede trailerverlichting is essentieel voor de veiligheid van u en uw weggebruikers.

Kijk snel in ons assortiment voor de juiste werklamp.

Onze LED werklampen vind u ook op een maaidorser, bouwmachine, sprayer, harvester, bosbouwvoertuig, pick-up, graafmachine, wals, heftruck, maaimachine, kipper, klepelmaaier, hooischudder, hakselaar, buldozer, dumper, shovel, wiellader, verreiker, bobcat, gemeentevoertuig, hulpdienstvoertuig en bijvoorbeeld een strooiwagen.

"LED: Meer licht voor minder energie"