Spaarpunten

Mudlight bied u de mogelijkheid om deel te nemen aan ons spaarpuntensysteem. Met het spaarpuntensysteem kunt u sparen voor gratis producten. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is een account aan te maken. Zodra u zich heeft aangemeld en een bestelling heeft afgerond, wordt het aantal spaarpunten behorend bij het bestelde artikel of de bestelde artikelen bijgeschreven op uw eigen persoonlijke account. Daarmee spaart u dus voor nog meer voordeel!

Voor elke euro ontvang u bij Mudlight 1 spaarpunt. 1 spaarpunt is € 0,05 waard in de webshop. Dus voor een product van 10 euro moet u 200 spaarpunten inleveren.
Per product staat in de webshop vermeld hoeveel spaarpunten het artikel oplevert en hoeveel spaarpunten het product kost. Heeft u dus voldoende spaarpunten gespaard, dan kunt u daar ook mee betalen. Meld je nu aan en spaar mee voor gratis producten!


Voorwaarden voor het spaarpunten systeem:

  1. Het is niet mogelijk de spaarpunten in te wisselen voor contant geld.
  2. Je kunt de verzamelde spaarpunten alleen verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Mudlight.nl.
  3. De spaarpunten zijn gekoppeld aan je persoonlijke account, dus je kunt ze niet overdragen aan iemand anders.
  4. Vanzelfsprekend worden de verzamelde spaarpunten voor producten die je aan ons retourneert weer in mindering gebracht bij je account.
  5. Er zit geen geldigheidsduur aan de punten. Je kunt dus lekker op je eigen tempo door blijven sparen en je spaarpunten blijven gewoon staan.
  6. Er is geen minimum bestelwaarde gekoppeld aan het inleveren van de spaarpunten.
  7. Je kunt geen bestelling plaatsen met alleen gratis producten, betaald door spaarpunten. Dit moet altijd in combinatie zijn met een betaalde levering.