Verzenden/betalen

Verzenden
Verzenden geschiedt via PostNL of DPD.
Standaard verzending geschied indien mogelijk via brievenbuszending.
Wilt u toch liever dat de zending verzekerd wordt verzonden dan dient u dit te selecteren bij uw bestelling.

Wanneer u uw bestelling voor 21:00 uur plaatst en uw bestelling op voorraad is, wordt uw bestelling binnen Nederland de volgende werkdag verstuurd en de dag erop bij u thuis bezorgd. Levertijden binnen Europa bedraagt ca. 3a4 werkdagen.
Bestellingen, ongeacht de betaalwijze, die in het weekend (vrijdag na 16:00 uur, zaterdag en zondag) geplaatst worden zullen over het algemeen binnen Nederland op dinsdag bezorgd worden. PostNL en DPD leveren ook op zaterdag af.

Betalen
Betalen is mogelijk middels een overschrijving (vooraf betalen), IDEAL, Paypal,Bancontact/Mister cash of Sofort Banking.
Rembourszending is helaas niet mogelijk.

Betaling via Ideal
Wanneer u een bestelling plaats en u heeft voor Ideal gekozen wordt u na de bestelling doorverwezen naar de Idealbetaalpagina. U kunt dan via uw eigen bank het openstaande bedrag per direct overschrijven middels het Ideal betaalsysteem. Ideal is compleet veilig en de meeste banken ondersteunen deze wijze van betaling. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Ideal.

Betaling via Paypal
PayPal is de meest bekende en gebruikte betaalmethode op Internet.
(Meer dan 40 miljoen gebruikers). PayPal staat voor gemak, snelheid en veiligheid van al uw online transacties. Alle transacties worden direct en met de snelheid van een emailbericht uitgevoerd. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Paypal.

Betaling via Bancontact/Mister Cash
Belgische klanten kunnen bij ons ook betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

Betaling via Sofortbanking
Met Sofort Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Betaaloptie voor: België, Duitsland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Slowakije, Spanje, Zwitserland. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Sofortbanking.

Betaling met Bitcoins
Betalen met Bitcoins is een gemakkelijke, veilige en private manier om een betaling aan ons te versturen, zonder tussenpersonen of banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen met Bitcoins.

Betaling via een overschrijving
Een overschrijving is een betalingsopdracht die de opdrachtgever aan zijn bank moet geven, waarna de bank ervoor zorgt dat het geld op de rekening van de begunstigde terechtkomt. De overschrijving is een typisch betaalinstrument voor betalingen op afstand.
Overschrijvingen bestaan als papieren verrichtingen (in te vullen formulier) maar ook als elektronisch betaalmiddel (internetbankieren). Men kan ze dus ook uitvoeren zonder van het document gebruik te maken (via, internetbankieren of per telefoon).
U plaatst een order bij Mudlight.nl.
Vervolgens ontvangt u een orderbevestiging met daarbij het bedrag dat over moet worden gemaakt. Na ontvangst van de betaling (overboeking) zal de order worden verzonden. Na betaling is de levertijd 1 tot 3 werkdagen (tenzij anders vermeld bij de door u bestelde product(en))
• Let op : vergeet niet uw proforma factuurnummer als mededeling op te geven!
• Houdt bij overboeking rekening met een overboektijd van bank naar bank.
• Voor overboeking worden geen extra kosten in rekening gebracht.